Nieuw!
Schitterend 7-Daags Elfsteden-vaararrangement

Met half open diesel- of elektrosloep langs Friese Elfsteden
In het spoor van de schaatsers, van hotel naar hotel

U vaart met een luxe 6-persoons sloep met buiskap (demi-cabrio) langs de Friese Elfsteden. De 230 km lange Elfstedenroute telt meer dan 200 cultuur-historische en landschappelijke bezienswaardigheden! U heeft de keuze uit een stoere dieselsloep of een stille elektrosloep.

U overnacht, ontbijt en dineert zes keer in gezellige hotels aan of nabij het water. Deze geheel uitgestippelde boottocht stelt u in de gelegenheid in alle rust te genieten van historische dorps- en stadsgezichten, de vriendelijke sfeer, het gekabbel van water, de stilte en de zuivere lucht. Vanuit een sloep is Friesland ongelofelijk mooi. Met een boot Fryslân (Friesland) verkennen, is een absoluut unieke belevenis!


Klik op foto's voor vergroting

 

De sloep
Een Elfstedensloep is een luxe open sloep met stuurstand, buiskap (cabriokap over de voorste zitplaatsen) en bergvakken. Koffers zijn niet handig aan boord van een sloep; neem liever tassen mee, die passen beter in de bergvakken. Een Elfstedensloep is minimaal 5 m en maximaal 7,25 m lang. De breedte ligt tussen de 2,30 en 2,66 m. De diepgang bedraagt 50 tot 70 cm en de doorvaarthoogte is 90 tot maximaal 1,65 cm.
Gangbare typen: Maril 570, River Cruise 23, Weco 635.

Vaarschema en route
Ontvangt u na boeking in combinatie met routeboek.

Korte inhoud arrangement
Zes nachten verblijf in zes verschillende hotels op basis van halfpension (avonddiner, overnachting, ontbijt). Uitgebreid informatiepakket over Friesland met Elfsteden Route, bezienswaardigheden en waterkaart. Het pakket wordt u ruim voor de afvaart toegezonden.